Werkzaamheden Achterveld

🚩Wegwerkzaamheden Achterveld

Even een bericht over de wegwerkzaamheden in ons dorp om jullie beter te helpen ons te vinden, vanwege de aankomende FEESTJES🥳
Carnaval / Vrijgezellenfeesten / Coen en Sanderfest / Heliumballonnen🎈 / Foute Party en de vele THEMAparty’s🥳

De wegwerkzaamheden duren tot JUNI 2020

Maar het belangrijkste is ➡WE BLIJVEN BEREIKBAAR⬅

🚩Vanaf Amersfoort, Hoevelaken, Nijkerk

Kleine omleiding:
Als u Achterveld binnen rijdt via de Hessenweg bij kruispunt Café de Hessenkar / Benzinepomp linksaf richting Pater Stormstr dan bij het 5e kruispunt ziet u de wegwerkzaamheden al, dan kunt u parkeren bij Café Cafetaria De Berken of voor het kruispunt langs de weg.

🚩Vanaf Terschuur, Voorthuizen
Via de Stoutenburgerweg, langs de Molen van Terschuur.
Als u Achterveld inrijdt gaat u bij de kruising Pater Stormstr / Snackbar de Arkel, daar gaat u linksaf en alsmaar rechtdoor… U kunt dan bij Café Cafetaria De Berken parkeren of voor het kruispunt langs de weg.

🚩Vanaf Barneveld, Kootwijkerbroek, Scherpenzeel

📌Optie 1
De Achterveldseweg, als maar rechtdoor via een puinpad komt u voor de winkel uit en kunt u daar parkeren. (Borden met doorgaand verkeer gestremd kunt u gewoon verder rijden)

📌Optie 2
De Kallenbroekerweg uitrijden en linksaf de Stoutenburgerweg op langs de Molen van Terschuur en lees verder bij de 🚩 route van Terschuur, Voorthuizen

🚩 Vanaf Leusden, Woudenberg, Scherpenzeel via de Asschatterweg op de kruising met Café de Hessenkar/Benzinepomp recht door rijden (Pater Stormstr) en dan bij het 5e kruispunt ziet u de wegwerkzaamheden al en kunt u parkeren bij Café Cafetaria De Berken of voor het kruispunt.

Houdt onze Facebookpagina in de gaten voor informatie! (Heeft u geen Facebook, hiernaast staat een vak met wat wij plaatsen op FB… scrol naar beneden om dit te lezen)

Tot snel in de leukste Feestwinkel van Achterveld en omstreken❗

Heeft u een vraag? Bel ons op 0342-452974 of 0342-451326 of mail ons info@feestwinkelachterveld.nl of stuur een Facebook privébericht

Delen:

You may also like...