Werkzaamheden Achterveld

🚩WEGWERKZAAMHEDEN ACHTERVELD

Even een berichtje over de werkzaamheden in ons dorp…om jullie beter te helpen ons te vinden vanwege de drukte voor Halloween, Sinterklaas en Zwarte Piet, Gala’s, de Kerstman, en het leukste feestje van het volgende jaar… CARNAVAL👈(Ja helaas… zolang gaat het zeker nog duren lees:half 2020)

👉Vanaf Barneveld, Ede, Lunteren, Kootwijkerbroek nog steeds niks aan de hand 😀👍

👉Vanaf Leusden via Asschatterweg op de kruising met café de Hessenkar/Benzinepomp recht doorrijden ( Pater Stormstr) en dan bij het 5e kruispunt staat u tegenover de speeltuin bij Snackbar de Berken, daar linksaf en ziet u onze winkel aan de linkerhand.

👉Vanaf Terschuur, Voorthuizen via Barneveld is het makkelijkst… via de Stoutenburgerweg, langs de Molen van Terschuur kan uiteraard ook!
Als u Achterveld inrijdt gaat u bij de kruising (Pater Stormstr/ Snackbar de Arkel) linksaf en dan komt u bij het 3e kruispunt uit bij de speeltuin van Snackbar de Berken, daar gaat u linksaf en ziet u onze winkel aan de linkerhand.

👉Vanaf Amersfoort, Nijkerk, Hoevelaken via Barneveld is het makkelijkst… of zie hierboven de uitleg via Leusden.
Komt u vanaf Tweede steeg of bakkerij Kletersteeg via Stoutenburg dan moet u linksaf de Emelaarseweg op!
(kan NIET TUSSEN 16.00 uur EN 18.30uur)
En als u dan Achterveld inrijdt, gaat u bij kruising Pater Stormstr linksaf… en dan komt u bij het 3e kruispunt uit bij de speeltuin van Snackbar de Berken, daar gaat u linksaf en ziet u onze winkel aan de linkerhand.

Tot snel in de leukste feestwinkel van Achterveld en omstreken!

Heeft u een vraag? Bel ons op 0342-452974 of 0342-451326 of mail ons info@feestwinkelachterveld.nl of stuur een Facebook privébericht

Delen: